Dodany: 2012-02-08 12:17:22

Cechy dobrego menuW każdym z elementów lokalu jakim jest restauracja gdańsk panuje ład i porządek, który ważny jest by zachować ogólny, dobry wygląd i ład całej restauracji. Również element jakim jest menu miejsca jak restauracja gdańsk musi być budowany zgodnie z zasadami ładu i porządku, który jest ogromnie ważny.

 

Ład i porządek w menu to nie jedne jego cechy – istotne cechy, które powinien posiadać, by nie zrażać do siebie klientów miejsc jak restauracja gdańsk. Restauracja gdańsk dba by menu było również w języku polskim, a także w języku angielskim, gdyż w tym języku najczęściej porozumiewają się turyści przybywający do lokali jak restauracja gdańsk. Dobre menu to również takie, które nie zawiera długich, skomplikowanych nazw, które nie wskazują na rodzaj potrawy, którą chcemy zamówić.

 

To nie tylko jest często przyczyną nieporozumień na linii kelner-klient, ale również znacznie utrudnia sprawne działanie restauracji. Dlaczego? Zanim klient dopyta kelnera o szczegóły potrawy, poprosi o przetłumaczenie nazwy, wyjaśnienie jej – w tym czasie wielu innych klientów zamówiło by swoje potrawy, a kucharz mógłby te zamówienia zrealizować..

Dodaj nowy komentarz do artykułu Cechy dobrego menu
Nick: