Dodany: 2012-02-08 11:55:59

Rola szefa kuchniJak w każdej dobrze prosperującej firmie – podobnie w kuchni miejsc jak restauracja gdańsk – najważniejszą rolę pełni osoba niejako sprawująca władzę, czyli szef, którego zadaniem jest taka koordynacja pracy wszystkich osób, by mogły prawidłowo wykonywać swoje obowiązki.

 

W kuchni restauracja gdańsk – taką funkcję koordynacyjno-kontrolną sprawuje szef kuchni. To szef kuchni restauracja gdańsk odpowiada za wszystkie podawane przez młodszych kucharzy potrawy. To on nadzoruje ich pracę, wydaje dyspozycje i polecenia wykonania konkretnych potraw osobom, które jego zdaniem wykonają dane zadanie najlepiej – tak by sam szef nie musiał się tego wykonania wstydzić.

 

Restauracja gdańsk zatrudnia najlepszych kucharzy – w tym szefa, który musi mieć nie tylko zdolności kulinarne, lata doświadczenia, ale również predyspozycje osobowościowe do zarządzania ludźmi – tak jak w przypadku szefa innej firmy niż restauracja gdańsk..

Dodaj nowy komentarz do artykułu Rola szefa kuchni
Nick: